Officieel dealer van:
Suzuki Dealer
Bel Auto Dekker
0181 650 690
Werkplaats

Werkplaats

Uw veiligheid voorop 

Auto Dekker wil klanten met een plezierig gevoel en een gerust hart de weg op sturen. Een inspectie op uw auto is voor ons een zaak van vertrouwen. Uw veiligheid staat in de werkplaats van Auto Dekker altijd voorop!

Auto Dekker denkt met u mee

Tijd voor de APK? Bij Auto Dekker is uw auto in goede handen. In die van experts en voor de juiste prijs. Schade gereden? In de werkplaats van Auto Dekker staat het vervangend vervoer al voor u klaar. Een gek geluidje? Bij Auto Dekker krijgt u hem pas weer mee als hij weer optimaal draait. En natuurlijk staat ook nu vervangend vervoer voor u klaar!

Service PLUS

Auto Dekker probeert altijd met u mee te denken. U zoveel mogelijk van stress en zorgen te ontzien. Uiteraard geven we garantie op al onze werkzaamheden. U ontvangt van ons altijd eerlijk advies en we gaan nooit over tot actie zonder overleg. Daarnaast streven we bij Auto Dekker naar een first-visit-fixed ervaring. Als u uw auto weer mee krijgt van onze monteurs, kunt u ervan uitgaan dat u voorlopig niet meer terug hoeft te komen.

Afspraak makenBekijk ons occasion aanbod:

Auto Dekker heeft een breed aanbod aan occasions, de kans is dus groot dat ook de perfecte auto voor รบ er tussen zit!Bekijk occasions

Heeft u een vraag?

NAAM
E-MAIL

Ontvang onze nieuwsbrief:

NAAM
E-MAIL
 
Copyright © 2017 Auto Dekker. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & realisatie: Flaire - Design & Development