Officieel dealer van:
Suzuki Dealer
Bel Auto Dekker
0181 650 690
Showroom

Showroom

Veilig en met plezier de weg op

U bent op zoek naar een andere auto. Misschien een betrouwbare familieauto, compact en stijlvol. Of juist liever een sneller en sportiever model? De experts van Auto Dekker helpen u graag bij de juiste keus uit ons ruime assortiment. Heeft u kinderen? Gaat u regelmatig met uw auto op vakantie? Of is het een auto voor erbij? Onze experts zijn uw partners bij het kiezen van een passende auto voor u en uw gezin. Met deze persoonlijke aandacht voor iedere klant streven wij ernaar iedereen met een plezierig en vertrouwd gevoel de weg op te sturen.

Inruilwaarde

Suzuki en andere merken

Er staat een enthousiast team van experts voor u klaar in de showrooms van Auto Dekker. Met hun expertise en ruime ervaring bieden zij u een helpende hand naar de juiste auto. Onze merk Suzuki staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kernwaarden die ook bij Auto Dekker dagelijks worden nagestreefd.

Samen op zoek naar de auto die bij u past!

U vindt de showrooms van Auto Dekker op twee plaatsen in Zuid Holland; Spijkenisse en Oud-Beijerland. Iedere vestiging van Auto Dekker heeft de nieuwste modellen van Suzuki staan, maar ook een breed aanbod aan betrouwbare occasions. Kom langs en ga met onze experts op zoek naar de auto die bij u hoort!

Showroom

Afspraak maken
Bekijk ons occasion aanbod:

Auto Dekker heeft een breed aanbod aan occasions, de kans is dus groot dat ook de perfecte auto voor รบ er tussen zit!Bekijk occasions

Heeft u een vraag?

NAAM
E-MAIL

Ontvang onze nieuwsbrief:

NAAM
E-MAIL
 
Copyright © 2017 Auto Dekker. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & realisatie: Flaire - Design & Development