Officieel dealer van:
Suzuki Dealer
Bel Auto Dekker
0181 650 690
Medewerkers

Medewerkers

Auto Dekker bedrijven

Directie

R.J. van der VliesR.J. van der Vlies
Directeur
r.vandervlies@autodekker.nl

De autobranche is dynamisch. Sturing geven aan mijn twee autobedrijven is daarom een uitdagende job. Ik ben trots op het merk dat we vertegenwoordigen en op mijn ervaren- en bovenal capabele medewerkers, welke het verschil maken tussen een autobedrijf en een goed autobedrijf!

Administratie

Geraldine OzingaGeraldine Ozinga
Administratie
administratie@autodekker.nl

Spijkenisse

Verkoop

Jan TramperJan Tramper
Verkoopleider
j.tramper@autodekker.nl

Ik ben alweer diverse jaren naar volle tevredenheid werkzaam voor deze bijzondere "onderneming in beweging". Het mag duidelijk zijn dat ons merk en uw persoonlijke mobiliteitswensen steeds meer maatwerk vereisen. Maatwerk waar ik - samen met ons team - u graag bij help. Bel, mail of kom gewoon langs voor een goed advies op maat!
Dirk BurgersDirk Burgers
Verkoop Adviseur
d.burgers@autodekker.nl

Alweer heel wat jaren treft mij aan bij Suzuki. Ik durf rustig te zeggen dat ik daar veel verstand van heb! meestal ben ik in Spijkenisse, maar soms kunt u mij vinden in Oud Beijerland.

Receptie

René GroenendijkRené Groenendijk
Service Adviseur
r.groenendijk@autodekker.nl

Inmiddels meer dan 31 jaar werkzaam voor dit leuke bedrijf en van alles gedaan. Nu doe ik wat ik het mooiste vind, mensen helpen. Vooruit denken en oplossingsgericht handelen zijn kreten die goed bij mij passen!
Robin LoohuisRobin Loohuis
Receptionist/Magazijnbeheerder
r.loohuis@autodekker.nl

Na 4 jaar Peugeot Hellevoetsluis ben ik weer terug. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar mijn nieuwe funktie van Service Adviseur/Magazijnbeheerder in onze vestiging in Spijkenisse. Ik adviseer u graag op het gebied van onderhoud en reparatie aan uw auto en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires bent u bij mij in goede handen.

Werkplaats

Andries VermaasAndries Vermaas
Chef werkplaats
a.vermaas@autodekker.nl

Al vanaf het allereerste begin werk ik bij Auto Dekker. Volgens mij heb ik zo’n beetje alles meegemaakt wat er met een auto kan gebeuren. Nou ja, alles….? De voortgang van de techniek gaat hard!

Oud-Beijerland

Werkplaats

Nico KlijnsmitNico Klijnsmit
Chef Werkplaats
n.klijnsmit@autodekker.nl

Als eindverantwoordelijke voor de After Sales in onze vestiging Oud Beijerland, zie ik het als mijn taak u vlot- en tegen een redelijke prijs op weg te houden en te helpen. Vraagt u gerust naar mij als u advies of uitleg wilt over onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan uw auto.
Marianne DekkerMarianne Dekker
Service Adviseur
m.dekker@autodekker.nl

Mijn taak is eigenlijk de leukste: ik maak namelijk met u de afspraken voor de werkplaats voor het onderhoud aan uw auto! Tevens hoort u mij vaak als eerste als u ons belt: ik neem namelijk vaak de telefoon op. Door mijn brede-, jarenlange ervaring in het autobedrijf ben ik eigenlijk overal inzetbaar, behalve in de werkplaats dan...

Vestigingsmanager

Nico NederlofNico Nederlof
Vestigingsmanager
n.nederlof@autodekker.nl

Vaak is een goed gevoel bij het bedrijf nou juist wat u nodig heeft bij de aankoop van uw auto. Ik kan u verzekeren dat dit bij ons bedrijf het geval is. Kom langs en ervaar het zelf!


Bekijk ons occasion aanbod:

Auto Dekker heeft een breed aanbod aan occasions, de kans is dus groot dat ook de perfecte auto voor ú er tussen zit!Bekijk occasions

Heeft u een vraag?

NAAM
E-MAIL

Ontvang onze nieuwsbrief:

NAAM
E-MAIL
 
Copyright © 2017 Auto Dekker. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & realisatie: Flaire - Design & Development