Officieel dealer van:
Suzuki Dealer
Bel Auto Dekker
0181 650 690
Suzuki Baleno

Suzuki Baleno

De Suzuki Baleno staat op een nieuw platform, krijgt de nieuwste motoren en de nieuwste technieken mee. Spannend!

Deze compacte hatchback combineert een stijvol design met een opvallend fors bemeten interieur- en bagageruimte. Zoals je gewend bent van Suzuki is de nieuwe Baleno lekker zuinig, dat komt door diverse slimme, zuinige techniek.

De Baleno is gebouwd op een geheel nieuw, ultra stijf maar lichtgewicht platform. De auto wordt voorzien van de gloednieuwe 1.0 BoosterJet met directe inspuiting en turbo. Daarnaast is de Baleno leverbaar met de bewezen 1.2 DualJet motor. Op deze motor debuteert in Nederland de hypermoderne SHVS-techniek.

‘Smart Hybrid Vehicle by Suzuki’ slaat energie op die vrijkomt bij het remmen. Deze energie wordt gebruikt om te ondersteunen tijdens het accelereren en wordt bovendien ingezet voor stroomverbruikers in de auto, bijvoorbeeld de radio of verlichting. Zoals alle nieuwe Suzuki-modellen behoort de nieuwe Baleno daarmee tot de schoonste in zijn klasse als het gaat om verbruik en CO2-uitstoot.

Prijs nieuwe Suzuki Baleno

De nieuwe Baleno staat naar verwachting in het voorjaar van 2016 in de showroom van de Suzuki-dealers. Prijzen en exacte uitvoeringen worden rondom de marktintroductie bekend gemaakt.

Het gaat goed

Het gaat trouwens goed met Suzuki. In Nederland ligt het aantal registraties liefst 16 procent hoger dan vorig jaar rond deze tijd. Vooral de nieuwe modellen dragen bij aan het succes; de zeer ruime en zuinige Celerio en de stoere compacte SUV Vitara vallen in de smaak van het koperspubliek. Het modellenprogramma wordt begin volgend jaar uitgebreid met de volledig nieuwe Baleno.Bekijk ons occasion aanbod:

Auto Dekker heeft een breed aanbod aan occasions, de kans is dus groot dat ook de perfecte auto voor รบ er tussen zit!Bekijk occasions

Heeft u een vraag?

NAAM
E-MAIL

Ontvang onze nieuwsbrief:

NAAM
E-MAIL
 
Copyright © 2017 Auto Dekker. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & realisatie: Flaire - Design & Development